lørdag 2. februar 2019

From the old blog - saken som ble dysset ned

En hundeeier fra Fredrikstad delte tirsdag kveld en historie som er de fleste hundeeieres mareritt: Hundene hennes ble revet ut av hendene hennes av ei dame i en varebil.


De to hundene Ærle (8 måneder) og Thula (fem år) ble stjålet utenfor Hafslund Hovedgård i går kveld. Hundeeier Bente Knutsdatter Berg fortviler etter tyveriet. FOTO: LOTTE OLSEN/NRK/PRIVAT

Både hun, hennes datter og deres venner, i tillegg til alle andre som så meldingen, delte det over alt på Facebook. Media plukket også opp saken, det stod en liten notis tirsdag kveld i Sarpsborg Arbeiderblad. Onsdag var det en større artikkel om saken, i tillegg til at det var i VG og på NRK, også på lokalnyhetene. Politiet så svært alvorlig på saken.


Håper politiet ser like alvorlig på det at hundeeier har levert inn en falsk anmeldelse. Og går ut med årsaken til dette. Det spekuleres selvsagt i om det dreier seg om forsikringssvindel, for det var viktig å få med at hundene hadde en verdi på 40000,-
Det er mange som lurer på hvor hundene er.
Dersom de er avlivet så håper jeg veterinæren som gjorde det varsler politiet.
Dersom de er hos noen som skulle passe dem mens eieren ventet på forsikringspengene, så håper jeg de har det trygt og godt.



NRK
NRK TV
SA - Politiet står uten spor
SA - Hundetyvsaken oppklart
NRK - innrømmer falsk forklaring



Saken om de stjålne Chihuahuaer fortsetter

For trodde du at forrige innlegg var alt? Not!
Det dukker opp stadig mer og mer i denne saken.
Triste ting dukker opp, for alle parter egentlig, selv for hundeeieren.
Folk dro ut til den mistenkte for å sjekke hvordan ting var. Der fant de flere hunder. Bl.annet hundene som ble påstått stjålet. Den ene var riktig nok død. Hadde nok vært død et par uker. Den er levert inn til obduksjon. 5 stykk hunder befinner seg nå hos en dame i Østfold De er magre og skitne, og ikke husrene, i følge hennes uttalelser i diverse grupper på facebook.


Etter sigende skal den mistenkte ha forbud mot å holde dyr. Om dette stemmer eller ikke, vites ei, det finnes ingen dokumentasjon på det som noen kan vise til. Det ryktes også at damen er en mester i manipulering, og det er slik hun har fått ervervet seg disse hunden som ble funnet hjemme hos henne, og det er slik hun har klart å holde oppdretter av de tå påstått stjålne chihuahuaene fra livet.
Oppdretter K har nemlig mast en stund om å få tilbake hundene fra den mistenkte. Og det var dit den mistenkte var på vei på mandag, til K for å levere de to hundene som hun senere påstod ble røsket ut av hendene hennes og dratt inn i en mørk varebil. En "legit" unnskyldning for ikke å levere en død hund og en mager hund som har levd under elendige kår. Trodde den mistenkte. Det gikk bare ikke helt slik som hun hadde tenkt seg. Og godt er det.
Det diskuteres nå heftig om datteren til den mistenkte er med på dette, hun som først delte innlegget om at hundene var savnet, er med på dette eller er totalt uvitende om det hele. Noen hevder at datteren ikke kjente noe til dette her. Hvordan det går an kan man jo undres over, siden det dreier seg om moren hennes. Har hun ikke vært der på lenge? Vet hun ikke noe om hvordan moren er? Har moren manipulert henne også?
I alle fall hevdes det at datteren mottar en rekke trusselmeldinger fra folk rundt om. Forståelig? Tja. Man gjør ikke slik. Man truer ikke andre. What so ever!!!  So peepz: stop the harrasment!!!



Nå får vi håpe at hundene som ble reddet ut fra hjemmet til den mistenkte får det godt i tiden fremover, og at bente får den hjelp hun (tydeligvis) har behov for. For det sier seg nesten selv at en person som gjør noe slik ikke er satt sammen helt etter bruksanvisningen og man behøver justere litt her og der.
Peace out!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Eit fett eller ikkje?

So, på mine veier på det store internett kom jeg over et bilde som nå deles i diverse grupper på sosiale medier nå. Bildet viser vinnere fra...